dijous, 7 d’octubre del 2010

Imatges d'un retrobament.


Soc nascut a Sabadell, i porto més de trenta anys treballant fora, anant-hi només a dormir i fugint-ne els caps de setmana, per la qual cosa en soc gaiebé un foraster. 
Ara tinc una mica més temps i redescobreixo la meva ciutat. Retrobo velles amistats i me’n adono de certs racons que havia obviat. Em trobo amb els vells paisatges pels que havia anat sempre amb massa pressa i on ara hi trobo matisos abans insospitats.  

 Com a la vida mateixa, hom pot tornar a enamorar-se d’aquelles persones, paisatges, sensacions i vivències  que li semblaven inexistents o perdudes per sempre més.

8 comentaris:

  1. El mateix passa quan tornes de viatge, que et mires el teu país, la teva ciutat, amb ulls d'estranger i, fins i tot, en pots arribar a gaudir :) Me n'alegro que l'hagis retrobada :)

    ResponElimina
  2. Sovint no ens en adonem que les coses que tenim a tocar poden tenir una certa gràcia i no cal anar a cercar paisatges gaire lluny si no coneixem prou bé la casa nostra :)

    ResponElimina
  3. Em sembla em vares dir el coneixies, pero hi ha molta gent de Sabadell que no en sap del Torrent de Colobrers i val la pena anar-hi.

    ResponElimina
  4. Francesc,
    Si que el conec i és un indret magnífic per passejar, fotografiar o anar-hi a embrutar alguna tela.
    Aquest cap de setmana estarè una mica lluny, ja t'explicarè.
    Salut.

    ResponElimina
  5. Aquest retrobament joiós deu tindre el valor afegit d'un cert rejoveniment, al menys de caire espiritual. Bé, això espere. Felicitats.

    ResponElimina
  6. Muchas veces, con tan solo levantar la cabeza y mirar un poco más alto vemos cosas que habian pasado desapercibidas, incluso en sitios por donde pasamos todos los días...

    ResponElimina
  7. Aquest divendres vaig prlar per primer cop amb la mestressa del bar de Bellver. Com tants d'altres dels qui vivim aquí dalt (per un temps o per sempre) no és nascuda a la Cerdanya. És de Sabadell.

    ResponElimina
  8. Vicicle,
    A la vora de casa hi ha els mil i un detalls que sovint ni ens en adonem. És bo anar-nos retrobant una mica cada dia.
    Salut.

    Temujín,
    Muy cierto lo que dices. Gracias por el comentario.

    Lluís,
    M’ha fet gràcia el teu comentari, doncs ve a subratllar un tòpic que fem servir els de Sabadell, i és que et pots trobar-ne arreu del planeta i potser una mica més enllà i tot.
    Salut.

    ResponElimina

Cercar en aquest blog