diumenge, 18 d’abril del 2010

III ANIVERSARI DE “CAMBIO RADICAL”.



Els que no coneixeu el blog “CAMBIO RADICAL”, preguntareu de què estic parlant avui. Doncs avui us recomanarè aquest magnífic treball quotidià, a cura de Harry Sonfór.  A en Harry li agrada posar-hi fotografies antigues d’actrius i actors i temes varis, en un context carregat de bon gust i excel·lents maneres. Manté campanyes obertes, una mica surrealistes, farcides d’un excel·lent humor i una intel·ligent ironia, com la dell dret dels gats que encapçala aquestes linies...Jo preferiria que us hi passéssiu i us en féssiu càrrec per vosaltres mateixos.
En Harry Sonfór, junt amb en Arkab de Mangurrino,  Helter Skelter i Spanique, són un  grup de bons amics que varem coincidir en un lloc web que se’n diu “El Pombo”. Aquest és un fòrum, inspirat en les tertúlies d’abans de la guerra,com les del café “El Pombo” de Madrid, on hi freqüentava en Ramón Gómez de la Serna entre d’altres tertulians. També us la recomano. Les condicions per concórrer-hi són molt senzilles: es pot parlar de tot, els contertulians es tracten de vostè, i en Kernel el moderador, exigeix un mínim de respecte entre uns i altres. A veure si descobriu amb quin nick hi tinc algunes aportacions?.
¡Harry, muchas felicidades y a seguir alegrándonos la existencia a los sufridos mortales!

7 comentaris:

  1. Home, no seria mala cosa intentar revitalitzar El Pombo. En els vells bons temps (abans de les escissions) entraven dotzenes de missatges al dia. En fi, als vells sempre ens sembla que ...cualquiera tiempo pasado fue mejor, que deia Jorge Manrique i cantava el Paco Ibáñez. ;-)

    Em passaré pels blocs del Harry, la Helter i l'Arkab; tenen bona pinta.

    ResponElimina
  2. ja m'hi passat, solc anar-hi sovint, nm és que ja saps que no sóc molt de deixar comentaris, però realment és un bloc diferent i amè.

    ResponElimina
  3. Brian, recordo sagnants discusions a "El Pombo" sobre diferents temes, especialment relacionats amb la política i la dialèc tica dreta/esquerra,amb música de Rameau de fons...No seria mala idea tornar-hi, no...

    ResponElimina
  4. Francesc. Són uns bloc excel·lents i recomanables.
    Salut i visca el Barça, "manque empate"...

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies per la promoció i l'afecte!
    Una forta abraçada, Alberich!

    ResponElimina
  6. Jo també agraeixo la part que em toca.
    Me'n vaig corrents a encendre-li un ciri a Sant Cristòfor perquè els nens no ens arribin gaire "plegats" a Milà, la ciutat de les gomes (d'esborrar).

    ResponElimina
  7. Helter, a la seva edat, arribaran drets com els ciris que li posaràs a Sant Cristòfor, ja ho veuràs!
    Abraçada.

    ResponElimina

Cercar en aquest blog