tag:blogger.com,1999:blog-6755325400966653818.post2345118146597312052..comments2023-10-09T10:51:42.816+02:00Comments on La boia de Port Pelegrí: La picada perfecta.Alberichhttp://www.blogger.com/profile/08110381580307790973noreply@blogger.comBlogger21125tag:blogger.com,1999:blog-6755325400966653818.post-86723105424286080892011-03-18T10:59:22.540+01:002011-03-18T10:59:22.540+01:00ui, no, Ramon, que tinc la mà de morter a ca'l...ui, no, Ramon, que tinc la mà de morter a ca'l mecànic ;)Clidicehttps://www.blogger.com/profile/03980871897747265372noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6755325400966653818.post-89237442078861750822011-03-18T10:56:31.434+01:002011-03-18T10:56:31.434+01:00Aris,
No. A veure si la Cli ens fa conèixer la sev...Aris,<br />No. A veure si la Cli ens fa conèixer la seva recepta de brandada...:)Alberichhttps://www.blogger.com/profile/08110381580307790973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6755325400966653818.post-34005907857232108612011-03-18T10:54:27.524+01:002011-03-18T10:54:27.524+01:00Pere,
És el que li deia abans a en Vicicle :)Pere, <br />És el que li deia abans a en Vicicle :)Alberichhttps://www.blogger.com/profile/08110381580307790973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6755325400966653818.post-43514776169417550812011-03-18T10:53:57.863+01:002011-03-18T10:53:57.863+01:00Vicicle,
És una “picaeta” per donar-li un punt de...Vicicle, <br />És una “picaeta” per donar-li un punt de color al conill rostit.<br />La picada és una especialitat gastronòmica del mediterrani. <br />Salut.Alberichhttps://www.blogger.com/profile/08110381580307790973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6755325400966653818.post-30384594432202234392011-03-18T10:05:56.512+01:002011-03-18T10:05:56.512+01:00ui, ja no puc dir que només siguem mascles... :)ui, ja no puc dir que només siguem mascles... :)Mr. Arishttps://www.blogger.com/profile/00532652025260071564noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6755325400966653818.post-64244357551713925032011-03-18T00:59:32.258+01:002011-03-18T00:59:32.258+01:00Aquest sí que és un microconte amb sabor :-)Aquest sí que és un microconte amb sabor :-)miquelhttps://www.blogger.com/profile/10705249407753672574noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6755325400966653818.post-89301286065369617312011-03-17T22:38:44.927+01:002011-03-17T22:38:44.927+01:00Aquesta "picaeta" no és apta per a xique...Aquesta "picaeta" no és apta per a xiquets. Massa picant, no? Molt bona, Ramon.Viciclehttps://www.blogger.com/profile/16804429274744644506noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6755325400966653818.post-3394162655133688352011-03-17T19:40:01.866+01:002011-03-17T19:40:01.866+01:00Francesc,
És un microconte col•lectiu, que ha de ...Francesc, <br />És un microconte col•lectiu, que ha de conjugar cuinar, erotisme i posar el nom d’un autor literari en 50 paraules. La cosa no dóna per més. <br />Salut.Alberichhttps://www.blogger.com/profile/08110381580307790973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6755325400966653818.post-30094514078710272832011-03-17T19:37:06.685+01:002011-03-17T19:37:06.685+01:00Clidice,
Entra al blog de Tumateix i fer-nos l’ho...Clidice, <br />Entra al blog de Tumateix i fer-nos l’honor de deixar-hi una bona recepta de brandada pel nostre coneixement, Vaaaa ! ;-)<br />http://tumateix-llibres.blogspot.com/2011/03/joc-de-sant-jordi-2011.htmlAlberichhttps://www.blogger.com/profile/08110381580307790973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6755325400966653818.post-68013707737839188272011-03-17T19:30:49.050+01:002011-03-17T19:30:49.050+01:00Aris,
Si,tot i que la cuina no es patrimoni de ca...Aris, <br />Si,tot i que la cuina no es patrimoni de cap sexe en especial. <br />Salut i bona cuina!Alberichhttps://www.blogger.com/profile/08110381580307790973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6755325400966653818.post-26547288085169282412011-03-17T19:13:41.140+01:002011-03-17T19:13:41.140+01:00Bona cuina!Bona cuina!Francesc Puigcarbóhttps://www.blogger.com/profile/04899575095259427908noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6755325400966653818.post-36609448167505920932011-03-17T18:19:32.302+01:002011-03-17T18:19:32.302+01:00Serà, Aris, perquè a les femelles ens cal la recep...Serà, Aris, perquè a les femelles ens cal la recepta de la brandada ;)Clidicehttps://www.blogger.com/profile/03980871897747265372noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6755325400966653818.post-27179182268198448682011-03-17T17:37:04.484+01:002011-03-17T17:37:04.484+01:00m'agradat tot però en especial el xup xup! (t&...m'agradat tot però en especial el xup xup! (t'has ficsat que només hi han comentaris de mascles?)Mr. Arishttps://www.blogger.com/profile/00532652025260071564noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6755325400966653818.post-67172336148366027072011-03-17T13:37:53.352+01:002011-03-17T13:37:53.352+01:00Temujin,
En cuestiones de cunicultura, siempre a ...Temujin, <br />En cuestiones de cunicultura, siempre a gusto del consumidor.Alberichhttps://www.blogger.com/profile/08110381580307790973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6755325400966653818.post-41913055862016933472011-03-17T12:19:45.687+01:002011-03-17T12:19:45.687+01:00¿Oryctolagus cuniculus o cunilingus?¿Oryctolagus cuniculus o cunilingus?Daniel F.https://www.blogger.com/profile/01290102889334071181noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6755325400966653818.post-22444709686473209972011-03-17T10:31:59.579+01:002011-03-17T10:31:59.579+01:00Tirantlobloc,
La picada és tan subtil com els seu...Tirantlobloc, <br />La picada és tan subtil com els seus mateixos ingredients, potser amb la pinzellada popular, mes ordinària i agressiva de l’all, talment les calces d’una pubilla. I és garantia d’una cuina excel•lent, com és la mediterrània...<br />Salut.Alberichhttps://www.blogger.com/profile/08110381580307790973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6755325400966653818.post-26817811045919237552011-03-17T10:12:31.709+01:002011-03-17T10:12:31.709+01:00Caram! Quina delicadesa i quina subtilitat! Això d...Caram! Quina delicadesa i quina subtilitat! Això de la picada és una cosa ben nostrada!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6755325400966653818.post-70935250169318434752011-03-17T09:53:58.888+01:002011-03-17T09:53:58.888+01:00El porquet,
Ai amb aquestes metàfores que fan pen...El porquet, <br />Ai amb aquestes metàfores que fan pensar malament...Pensa malament i no erraràs, deien les iaies ;-)<br />Salut.Alberichhttps://www.blogger.com/profile/08110381580307790973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6755325400966653818.post-68640632409273929522011-03-17T09:51:36.095+01:002011-03-17T09:51:36.095+01:00Lluís,
Ja veus que es tracta de picades eròtic, g...Lluís, <br />Ja veus que es tracta de picades eròtic, gastronòmiques sexuals, que també poden precisar d’un antihistamínic, o d'un protector, com les dels mosquits.<br />Salut.Alberichhttps://www.blogger.com/profile/08110381580307790973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6755325400966653818.post-53571948177361185362011-03-17T09:36:56.206+01:002011-03-17T09:36:56.206+01:00Conillets rostint... lladre!Conillets rostint... lladre!El porquethttps://www.blogger.com/profile/02739994556123428655noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6755325400966653818.post-46074370945508587302011-03-17T09:30:30.496+01:002011-03-17T09:30:30.496+01:00He entrat pensant que llegiria un tractat sobre mo...He entrat pensant que llegiria un tractat sobre mosquits, i trobo aquesta incursió breu però sucosa al món de la literatura eròtico-gastronòmica. Ara m'han vingut ganes de ossegar una orella.Lluís Boschhttps://www.blogger.com/profile/06992447135320176971noreply@blogger.com